slepen bestanden

Stel hier je vraag over audio bewerken, mixen, opnemen en herstellen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
studiobrandaris
Berichten: 628
Lid geworden op: zo 11 mei 2014, 12:19
Locatie: West-Terschelling
Contacteer:

slepen bestanden

Bericht door studiobrandaris »

Ik kon altijd rechtstreeks van de mediabrowser van Audition geluidbestanden slepen naar het projectvenster van Premiere en volgens mij ook vanuit de Windows verkenner. Nu lukt het alleen nog maar op de omslachtige wijze via import in Premiere. Is dat een kwestie van een instelling of is er wat anders aan de hand

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1776
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: slepen bestanden

Bericht door Ann »

Kan dit niet reproduceren: reset preferences in audition?
Zou een meer schermen issue kunnen zijn.
Reset workspace?
Graphische kaart laatste Studio driver geinstalleerd?
Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

Gebruikersavatar
Lenzz
Berichten: 1019
Lid geworden op: di 22 apr 2014, 09:14
Locatie: Den Haag

Re: slepen bestanden

Bericht door Lenzz »

Even geprobeerd, maar bij mij niet mogelijk omdat m'n Premièrescherm verdwijnt als ik in Audition het audiobestand aanklik.

Hoe doe je dat dan normaal gesproken?
W10, Asus PRIME X299-DELUXE, Intel Core i7-7820X, Palit GeForce GTX 1070 JetStream 8GB, Corsair Vengeance LED Red - DDR4 32 GB: 4 x 8 GB, NZXT H440 New Edition, NZXT Kraken X52 RGB - Vloeistof-koelsysteem voor CPU, Corsair RMx Series RM750x, APP CC2021

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1776
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: slepen bestanden

Bericht door Ann »

En als je het audition venster minimaliseert tot een half scherm.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

Gebruikersavatar
studiobrandaris
Berichten: 628
Lid geworden op: zo 11 mei 2014, 12:19
Locatie: West-Terschelling
Contacteer:

Re: slepen bestanden

Bericht door studiobrandaris »

reset preferences in audition? Heb ik naar gekeken maar kan dat niet vinden hoe het te doen. Een paar weken geleden werkte het gewoon.
Zou een meer schermen issue kunnen zijn. Heeft voorheen altijd gewerkt
Reset workspace? Is dat bij Audition of Premiere
Graphische kaart laatste Studio driver geinstalleerd? Dat moet ik nakijken

Gebruikersavatar
studiobrandaris
Berichten: 628
Lid geworden op: zo 11 mei 2014, 12:19
Locatie: West-Terschelling
Contacteer:

Re: slepen bestanden

Bericht door studiobrandaris »

Even geprobeerd, maar bij mij niet mogelijk omdat m'n Premièrescherm verdwijnt als ik in Audition het audiobestand aanklik.
Hoe doe je dat dan normaal gesproken?

Ik werk met 3 schermen dus plek genoeg om dit soort handelingen uit te voeren en anders, zoals Ann het aangeeft, je schermen verkleinen

Gebruikersavatar
Lenzz
Berichten: 1019
Lid geworden op: di 22 apr 2014, 09:14
Locatie: Den Haag

Re: slepen bestanden

Bericht door Lenzz »

Bij de check had ik ze verkleind maar werkt bij mij niet.
Of Auditionscherm moet dan verdwijnen, afijn.

(reset):

https://tinyurl.com/5c26a73w
W10, Asus PRIME X299-DELUXE, Intel Core i7-7820X, Palit GeForce GTX 1070 JetStream 8GB, Corsair Vengeance LED Red - DDR4 32 GB: 4 x 8 GB, NZXT H440 New Edition, NZXT Kraken X52 RGB - Vloeistof-koelsysteem voor CPU, Corsair RMx Series RM750x, APP CC2021

Plaats reactie