Encore werkt niet meer

Stel hier je vraag over de uitvoer van videobestanden.
Plaats reactie
Lodevdj
Berichten: 13
Lid geworden op: zo 07 aug 2016, 21:45

Encore werkt niet meer

Bericht door Lodevdj »

Krijg steeds de melding'' Encore werkt niet meer. We zoeken naar een oplossing''.
Ik heb reeds Encore terug geinstallerd, maar nog steeds dezelfde melding.
Andere Adobe producten werken normaal.
Ik werk met Adobe suite cs5 en windows 10.
Wie heeft een oplossing. Alvast bedankt.
Lode

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1781
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: Encore werkt niet meer

Bericht door Ann »

Heeft Encore ooit goed gewerkt op W10?

Opstarten in compatibiliteit mode.
Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

Lodevdj
Berichten: 13
Lid geworden op: zo 07 aug 2016, 21:45

Re: Encore werkt niet meer

Bericht door Lodevdj »

Hallo Ann,
Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Opgestart in compabiliteits modus windows 8 maar zelfde probleem.
Encore word wel herkent en opend tot er'' inisializing transcoding'' verschijnt en dan komt de melding dat Encore niet werkt.
Weet niet zeker of Encore wel goed werkte in windows 10, maar werkte zeker goed in windows 8.
Lode

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1781
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: Encore werkt niet meer

Bericht door Ann »

Enige wat nog overblijft is Uitvoeren als admin.

Heb je tussen de installaties door Cleaner Tool gebruikt?
Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

Lodevdj
Berichten: 13
Lid geworden op: zo 07 aug 2016, 21:45

Re: Encore werkt niet meer

Bericht door Lodevdj »

Heb geen clean programma's gebruikt.
Zal morgen verder proberen want heb vandaag geen tijd.
Laat dan nog wel iets weten.

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1781
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: Encore werkt niet meer

Bericht door Ann »

Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

Lodevdj
Berichten: 13
Lid geworden op: zo 07 aug 2016, 21:45

Re: Encore werkt niet meer

Bericht door Lodevdj »

Inderdaad openen als administrator en encore werkt weer. Bedankt voor de snelle reactie.
Maar ik heb nog wel een vraag, hoe komt het dat andere adobe programma's van de suite cs5 wel nog werken door gewoon te openen en encore niet? Is hier een uitleg voor?
Maar nogmaals dank voor de snelle oplossing, nu kan ik weer voort.

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1781
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: Encore werkt niet meer

Bericht door Ann »

Encore is altijd een buitenbeetje geweest.
Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

Plaats reactie