noodstop Premiere

Stel hier je vraag over Premiere CC 2017, CC 2015, CC 2014 en CC
Plaats reactie
Gebruikersavatar
studiobrandaris
Berichten: 628
Lid geworden op: zo 11 mei 2014, 12:19
Locatie: West-Terschelling
Contacteer:

noodstop Premiere

Bericht door studiobrandaris »

In een project liep Premiere telkens vast bij het renderen. Wat ik ook probeerde ik kreeg steeds de boodschap dat Premiere ook met de handen in het haar zat en er een foutrapport kon worden opgestuurd. Deze foutrapporten zijn helaas onleesbaar, dus daar schiet je niets mee op. Na wat gepuzzel bleek het in twee tracks met geluidclips te zitten. Ik kwam daar achter door een voor een de geluidtracks te renderen. Gelukkig ging het maar om een stuk of tien geluidclips. Waarom het mis ging weet ik niet, want het waren geluideffecten die ook in de andere sporen gebruikt zijn. Importeren in een nieuw project hielp ook niet. Ik heb daarom een lijstje gemaakt van de geluidclips die problemen veroorzaakten met de plaats op de tijdlijn. De twee geluidsporen gewist en het project geïmporteerd in een nieuw project. Daarna de ontbrekende geluideffecten weer op hun plek gezet en het probleem was over. Jammer dat ik er niet achter kan komen waarom Premiere zich er steeds in verslikte. Wellicht is dit verhaal bruikbaar voor iemand die gelijke problemen krijgt. Je project is dan niet verloren. Ach, en zo kom ik misschien nog een keer op zilver :lol:

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1776
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: noodstop Premiere

Bericht door Ann »

Wanneer geluidseffecten problemen geven: files opnieuw saven naar wave met Audition.
Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

Gebruikersavatar
studiobrandaris
Berichten: 628
Lid geworden op: zo 11 mei 2014, 12:19
Locatie: West-Terschelling
Contacteer:

Re: noodstop Premiere

Bericht door studiobrandaris »

Ok, het waren MP3's, zal ze naar wav gaan omzetten zodat ze in de toekomst geen problemen meer veroorzaken. Misschien kan dit wel in een batchproject zoals Photoshop ook die mogelijkheid heeft.

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1776
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: noodstop Premiere

Bericht door Ann »

Mp3's hebben de reputatie roet in het eten te gooien.
En dat is niet sinds vandaag of gisteren.
Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

Gebruikersavatar
studiobrandaris
Berichten: 628
Lid geworden op: zo 11 mei 2014, 12:19
Locatie: West-Terschelling
Contacteer:

Re: noodstop Premiere

Bericht door studiobrandaris »

Batchproces in Audition is een fluitje van een cent.
https://www.google.com/search?q=adobe+a ... Pvf27kA425

Gebruikersavatar
Lenzz
Berichten: 1019
Lid geworden op: di 22 apr 2014, 09:14
Locatie: Den Haag

Re: noodstop Premiere

Bericht door Lenzz »

Mag jouw opmerking ook als topic in afd. Audition? :P
W10, Asus PRIME X299-DELUXE, Intel Core i7-7820X, Palit GeForce GTX 1070 JetStream 8GB, Corsair Vengeance LED Red - DDR4 32 GB: 4 x 8 GB, NZXT H440 New Edition, NZXT Kraken X52 RGB - Vloeistof-koelsysteem voor CPU, Corsair RMx Series RM750x, APP CC2021

Gebruikersavatar
studiobrandaris
Berichten: 628
Lid geworden op: zo 11 mei 2014, 12:19
Locatie: West-Terschelling
Contacteer:

Re: noodstop Premiere

Bericht door studiobrandaris »

Ja natuurlijk.

Plaats reactie