3D

Stel hier je vraag over beeldbewerking en -compositie.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
studiobrandaris
Berichten: 590
Lid geworden op: zo 11 mei 2014, 12:19
Locatie: West-Terschelling
Contacteer:

3D

Bericht door studiobrandaris »

In mijn lijst van gereedschappen is de normale pipet en het emmertje ineens vervangen door 3D gereedschap. Ik weet niet hoe dat kan, maar ik kom er ook niet meer vanaf en kan dus beide gereedschappen niet meer gebruiken. Hoe zet ik 3D uit. Het is niet aangevinkt in de lijst bij de tab venster.

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1719
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: 3D

Bericht door Ann »

Reset workspace?
Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

Gebruikersavatar
studiobrandaris
Berichten: 590
Lid geworden op: zo 11 mei 2014, 12:19
Locatie: West-Terschelling
Contacteer:

Re: 3D

Bericht door studiobrandaris »

Ik heb hem terug gezet naar standaard warden en dat was de oplossing. Dank.

Gebruikersavatar
Gibbel
Berichten: 184
Lid geworden op: ma 15 apr 2019, 20:16
Locatie: Kempen (B)
Contacteer:

Re: 3D

Bericht door Gibbel »

Zonder ons Ann waren we maar als digibeten hé....
Zo een waardering voor al haar hulp!!!
Sony A6000 - Panasonic HDC-HS700 - GoPro - Sony AX53 - Canon XA20
i9 (10920) - 64Gb DDR4 - 42Tb (HD)opslag - 2x 1Tb M2 - 1x 1Tb SSD - Nvidea 1060 (6Gb) - ASUS WS X299 SAGE Workstation

Gebruikersavatar
studiobrandaris
Berichten: 590
Lid geworden op: zo 11 mei 2014, 12:19
Locatie: West-Terschelling
Contacteer:

Re: 3D

Bericht door studiobrandaris »

helemaal op z'n plaats :!:

Plaats reactie