Encor general Error

Stel hier je vraag over Premiere Pro CS6 en ouder.
Plaats reactie
Frits
Berichten: 11
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:24

Encor general Error

Bericht door Frits »

door problemen met het installeren van Encore CS6 waar ik de presets niet ingevoegd kreeg en ik nog met een montage in CS 5.5 bezig was heb ik CC 2017 verwijderd om eerst mijn montage af te werken en te branden op een blu-ray. toen ik mijn montage via dynamic link in Encore 5.1 had geplaatst en een menu wou toepassen kreeg ik plots een melding "General Error"! en ik kan niets meer doen alleen via ctrl-alt-delete in het taakbeheer Encore beëindigen!
ik vermoed dat er met het verwijderen van CC 2017 iets teveel is verwijderd doch wat nu ?
mvg Frits

Frits
Berichten: 11
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:24

Re: Encor general Error

Bericht door Frits »

hallo,
ondertussen heb ik mijn volledige installatie CS 5.5 terug ingelezen ondersteund door Adobe doch het resultaat blijft hetzelfde! General Error!!!
help,
mvg Frits

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1608
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: Encor general Error

Bericht door Ann »

Nu is een general error wel heel algemeen.
Voordat je Encore 5.5 hebt teruggezet heb je cleaner tool gebruikt.
https://helpx.adobe.com/creative-cloud/ ... blems.html

Je kunt ook proberen media cache legen:
Edit -> Preferences -> Media -> Media Cache Database -> Clean

en/of reset preferences:
Hold down Ctrl-Shift while starting the program.

Of spit hier een doorheen:
https://helpx.adobe.com/encore/kb/troub ... ndows.html
Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

Frits
Berichten: 11
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:24

Re: Encor general Error

Bericht door Frits »

we geven niet op !
ik heb uw raad opgevolgd en het probleem is zich nu gaan verplaatsen, d.w.z. ik kan een menu van Encore plaatsen, het bewerken in photoshop, met bijvoorbeeld een speciale titel in te brengen, alles verschijnt perfect terug in Encor doch wanneer ik dan een button wil plaatsen uit de Encore bibliotheek krijg ik een melding met "Photoshop file error-1" ! wanneer ik op OK klik gaat gelukkig de melding weg en blokeerd het programma niet ik ben via uw link gaan kijken naar de verschillende oplossingen doch vind geen resultaat, ik heb dus een nieuw project opgestart zonder het filmmateriaal te importeren en dan een menu uit de bibliotheek te importeren doch dan kreeg ik terug de melding "general error"
ik hoop dat je me op de goede weg kan zetten
mvg Frits

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1608
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: Encor general Error

Bericht door Ann »

General error kan van alles zijn.
Ik zou alles eraf gooien.
Cleanertool gebruiken
en opnieuw installeren.
Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

Frits
Berichten: 11
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:24

Re: Encor general Error

Bericht door Frits »

hallo, bedankt voor de hulp,
ik heb alles van Adobe verwijdert en terug geïnstalleerd en gelukkig werkt het terug normaal
mvg Frits

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1608
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: Encor general Error

Bericht door Ann »

Toppie!
Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

Plaats reactie