Titels in CS6

Stel hier je vraag over Premiere Pro CS6 en ouder.
Plaats reactie
amerstudio
Berichten: 105
Lid geworden op: wo 07 mei 2014, 13:05

Titels in CS6

Bericht door amerstudio »

In Premiere Pro CS6 heb ik een template aangemaakt, waarin alle instellingen, titels, indeling etc. bij elke nieuwe opstart geopend worden.
Ook heb ik een behoorlijke bin met titels, die ik vaak gebruik.
Ik heb gemerkt, dat hoe meer titels in de template staan, hoe langer het duurt om te openen. Als ik een template zonder beeldmateriaal opnieuw open, wordt het koffietijd.
Is het mogelijk om deze bin extern te plaatsen en dat die alleen binnengehaald wordt als je die in dat project nodig hebt?

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1608
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: Titels in CS6

Bericht door Ann »

Wat je in je bin in de project window hebt staan zijn gewone titles.
Title templates (ctrl+J) zoals gebruikt in de Titler staan in Document/Adobe/Premiere Pro/6.0/Templates.

Titels kun je exporteren en als je ze weer nodig hebt importeren of
een apart project maken en importeren via de Media Browser.
Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

amerstudio
Berichten: 105
Lid geworden op: wo 07 mei 2014, 13:05

Re: Titels in CS6

Bericht door amerstudio »

Ann, dank je wel, je hebt me weer een stapje verder geholpen.
Ik gebruik een project, "basis edit", waarin ik veel titels heb staan die ik regelmatig gebruik.
Als ik dát project open, duurt dat lang. Na het openen sla ik het op "als" <nieuwe naam> en ga ik er mee verder.

De Media Browser gebruik ik (nog) niet, maar kan ik daarmee zo diep in mijn "basis edit" komen dat ik daar titels uit kan halen?

Is er misschien een filmpje van, of heb je nog wat hints voor me?

Wat ik ook nog wel eens doe is in een ouder project de titel kopiëren, project sluiten, nieuw project openen en de titel plakken in het nieuwe project. Duurt erg lang en gaat soms wel eens mis, geen super-optie.

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1608
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: Titels in CS6

Bericht door Ann »

Met de Media Browser kun je sequences van andere projecten importeren, dus als daar titles in zitten...
Je kunt ook met de MB naar Templates in Documenten (zoals eerder vermeld) navigeren en vandaar importeren, heb je tevens een voorbeeld.
Wel eerst je titles opslaan als een template.
Maak proefprojecten en probeer zelf de MB uit.
Anders gewoon Titles exporteren/importeren per project.
Adobe Community Professional
Asus ROG/i7-7820X/Kraken/64 Gb/Asus GTX1070Ti 8gig
Canon XC10

amerstudio
Berichten: 105
Lid geworden op: wo 07 mei 2014, 13:05

Re: Titels in CS6

Bericht door amerstudio »

Bedankt, ik ga er mee aan de slag.

Plaats reactie